Hvorfor vælge os?

Boligprojekter i København

Hvorfor vælge os?

 

Vores DNA er Viden, Integritet og Innovation.

 

Vi lægger således lige dele vægt på altid at kende projekterne til bunds, både hvad angår boligtyperne og tilvalgsmulighederne, og hvad angår byggemetoderne på det pågældende projekt og byggemetoder generelt.

 

Vi lægger vægt på at fortælle alt, hvad der skal fortælles om en given bolig, for så vidt angår indretning, placering, øvrige bygninger på grunden og økonomiske forhold. Det ligger os samtidig meget på sinde ikke at love mere, end projektet kan stå inde for. I vores optik er det værst tænkelige scenarium, at en køber har en forventning til den kommende bolig, som ikke bliver indfriet.

 

Køberens "bad-will-memory" i forbindelse med projektsalg, er ikke, som mange mæglere tror, kun fra mægleren møder kunden, og til handlen er endelig. Nej, i vores optik varer køberens "bad-will-memory", indtil køberen til sin tid overtager nøglen til sin nye bolig. Det stiller ret store krav til os som mæglere, fordi vi reelt ikke har nogen indflydelse fra det tidspunkt, hvor vi har afsluttet sagsbehandlingen, og indtil boligen står færdig - men ikke desto mindre bliver vi stadig bedømt i den fase. Det betyder, at vi altid skal være 100% skarpe på, hvad vi sælger, hvem vi sælger det til, og hvilke forventninger køberen har til boligen. Vi skal være sikre på, at boligen kan leve op til forventningerne, når den står færdig.

 

Vi lever ikke kun for salget i dag, vi vil gøre vores arbejde ordentligt, så vi også sælger i morgen!

Med vores samlede erfaring er vi stærke og har stor viden om prissætning, lovgivning og markedsføring. Og så er vi - i al ubeskedenhed - bare gode til at sælge.

 

I skal vælge os, fordi vi kan sælge jeres projektboliger professionelt og hurtigt, og fordi I får tilfredse kunder!

 

Copyright REAL Projects Aps © All Rights Reserved

REAL Projects ApS

Ålekistevej 84

2720 Vanløse

Kontakt os direkte:

 

  • Morten Strandgaard

Driftsansvarlig

Tlf. 26155207

morten@realprojects.dk

 

  • Martin A. Olesen

Ansvarlig for prissætning

Tlf. 40748755

martin@realprojects.dk

 

  • Kasper Christensen

Ansvarlig for salg

Tlf. 51900740

kasper@realprojects.dk